Sidebar

22
Wed, Sep
Thursday, 27 May 2021 10:00

Stăruința Old Boys Recea-Sport Team Baia Mare 5-4(1-0) Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
⚽⚽MECI AMICAL FOTBAL OLD BOYS⚽⚽
??Stăruința Old Boys Recea-Sport Team Baia Mare 5-4(1-0)??
✅Meciul s-a jucat joi 27 mai 2021, de la ora 18.00, pe terenul central din Recea.191690242 2860122884258735 5555129173432899669 n
Prima repriză a fost echilibrată, cu un plus pentru Sport Team, care la capitolul ratări, a condus detașat, artizanii ratărilor fiind Bogdan Bîrle, Mihai Herța și Cristian Bărbos, făcându-l astfel pe portarul Gabriel Groșan să devină cel mai bun jucător de pe teren.
✅Contrar cursului jocului, la o neatenție a unui fundaș de la oaspeți, gazdele deschid scorul(1-0), prin golul marcat de Bogdan Petruș, în Min. 35.
✅După pauză, gazdele fac câteva modificări și introduc în teren 2-3 jucători cu mai multă experiență, și astfel reușesc să-și mărească avantajul pe tabela de marcaj, până la 4-1.
Golul doi al gazdelor a fost marcat de Călin Bud, (chiar de ziua lui, în teren fiind și jucătorul de la oaspeți, Ciprian Coste, care își sărbătorea și el ziua de naștere), apoi au marcat și oaspeții, prin Mihai Herța.(2-1)
✅În timp ce, jucătorii de la Sport Team, se întreceau în ratări, gazdele îi taxează pe contraatac și marchează de două ori, prin tânărul fotbalist Darian Sabadâș.(4-1).
Urmează modificări și la oaspeți, și astfel, pe fondul relaxării celor de la Stăruința, Sport Team marchează consecutiv trei goluri, prin Rareș Pop-Popescu, Bogdan Bîrle și Alin Gavrilă, reușind astfel, egalarea. (4-4, min. 90)
✅Când arbitrul Marius Bărbuș, își controla ceasul, pentru a fluiera sfârșitul jocului, Bobi Sabou, de la gazde, reușește un gol de kinogramă, în urma unui șut sub bară, de la aproximativ 25 m.(5-4), și astfel Stăruința Old boys Recea, câștigă în extremis, jocul cu cei de la Sport Team Baia Mare.
❗Un inedit duel în teren, a fost câteva minute între cei doi antrenori veterani, Gheorghe Muscă de la gazde și Ioan Marchiș de la oaspeți, câștig de cauză, având cel de la gazde, prin scorul final.(5-4).‼️
?Cu această ocazie, se aduc mulțumiri d-lui primar Octavian Pavel și d-lui viceprimar Dorin Lucaci, care au asigurat terenul în cele mai bune condiții, pentru acest meci.
 
‼️Arbitrajul a fost asigurat de Marius Bărbuș, Ionuț Sava și Andrei Mureșan. ‼️
⚽⚽Stăruința Recea:
Gabriel Groșan, Călin Bud, Marian Sabadâș, Cristian Măgurean, Darian Sabadâș, Denis Sabadâș, Cezar Bud, Dănuț Sabou, Cosmin Șomcutean, Cosmin Balaj, Alin Dragonciu, Gheorghe Mușcă, Ovidiu Dărăban, Gheorghe Nemeș, Ovidiu Ardelean, Robert Cadar, Vlad Hauși, Iuliu Colcer, Raul Iacob și Bogdan Petruș. Antrenor Gheorghe Muscă.
 
⚽⚽Sport Team Baia Mare:
Edi Costin, Dănuț Triff, Dorin Avram, Marius Cardoș, Bogdan Țentea, Gheorghe Mateaș, Florin Frenț, Virgil Rațiu, Ionuț Șimon, Cristian Bărbos, Daniel Lupuți, Marius Hindli, Florin Florea, Ciprian Coste, Rareș Pop-Popescu, Mihai Herța, Tudor Chiorean, Alin Gavrilă, Bogdan Bîrle, Bogdan Trif, Ioan Marchiș și Darius Mihuț. Antrenor Ioan Marchiș.
Read 62 times Last modified on Friday, 23 July 2021 10:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.